Slagveer overweegt vertrek: 'Moeilijk om te zien hoe zij voor 20.000 man spelen'

Slagveer overweegt vertrek: 'Moeilijk om te zien hoe zij voor 20.000 man spelen'

10-11-2016 07:41
6

Luciano Slagveer is ongelukkig met zijn reserverol bij sc Heerenveen. Hij gaat in de winter een besluit nemen over zijn toekomst nu hij amper aan spelen toekomt door de aanwezigheid van Arber Zeneli en Sam Larsson.

Slagveer heeft wel begrip voor de keuze van trainer Jürgen Streppel, zegt hij in de Leeuwarder Courant. "Pas als een van hen geblesseerd raakt, wat ik voor beiden niet hoop, krijg ik een kans. Ik snap de situatie wel, maar daar koop ik niks voor", aldus de vleugelaanvaller. "Ik moet goed nadenken over wat ik wil. Het is moeilijk om te zien hoe die andere jongens in het weekeinde voor meer dan 20.000 mensen voetballen, terwijl ik op maandagavond voor honderd man op Skoatterwâld in actie kom."

In de winter wil Slagveer al knopen gaan doorhakken over zijn toekomst. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. "Maar ik wil vermijden dat ik in een zelfde situatie terecht kom als Pele van Anholt na het vorige seizoen", zegt de 23-jarige buitenspeler. "Pele zat een tijdje zonder club, totdat Willem II uiteindelijk bij hem aanklopte. Ik hoop dat ik straks tussen een aantal clubs kan kiezen en wat mij betreft hoort Heerenveen daarbij. Maar dan moet ik dus wel snel gaan spelen. Als je niet speelt, ben je niet interessant."