Twente-uitblinker aast op terugkeer: Ik denk ook aan mijn toekomst

Twente-uitblinker aast op terugkeer: "Ik denk ook aan mijn toekomst"

10-11-2016 16:50
3

Bersant Celina (20) wil volgend seizoen terugkeren bij Manchester City. De aanvallende middenvelder maakt op huurbasis indruk bij FC Twente.

"Ik ben bij Twente en mijn focus ligt daar, maar ik denk ook aan mijn toekomst", zegt Celina tegen Sky Sports. "De motivatie is groot om terug te keren naar City en het eerste elftal te halen. Volgend seizoen wil ik terug en hopelijk blijf ik daar."

The Citizens houden de Kosovaar goed in de gaten. "Ze bekijken iedere wedstrijd. Regelmatig komen ze naar de wedstrijden en praten met ons over hoe het gaat. Het contact met City is goed." Celina is niet de enige City-huurling in Enschede. Ook Enes Unal en Yaw Yeboah staan in Manchester op de loonlijst.

Celina: "Alles gaat hier perfect. Het is goed dat Enes en Yaw hier ook zijn. We kennen elkaar en het is makkelijk om met ze te spelen, omdat we elkaar begrijpen. We helpen elkaar en dat is een goede zaak."

De aanvallende middenvelder komt bij Twente goed tot zijn recht. "We spelen veel met de bal in de ploeg, dat is goed voor mij. Ik had verschillende opties, maar Twente wilde me heel graag hebben. Ik ben blij met mijn besluit."