'Tegenslag voor Tottenham: club kan niet voldoen aan salariseisen van sterspeler'

'Tegenslag voor Tottenham: club kan niet voldoen aan salariseisen van sterspeler'

13-11-2016 08:48
5

De contractonderhandelingen tussen Tottenham Hotspur en Hugo Lloris zitten muurvast. Engelse media melden dit weekend dat Spurs de salariseisen van de Franse goalie niet kan en wil ophoesten. 

Het contract van de 29-jarige Lloris, die aanvoerder is van de Premier League-club, loopt nog door tot medio 2019. Tottenham is druk bezig met het langer vastleggen van diverse basiskrachten en het is nu de bedoeling dat ook Lloris bijtekent. Of het gaat lukken om de international langer te binden, is nog maar de vraag. Het verschil tussen de salariswensen van Lloris en de financiële mogelijkheden van Spurs is voorlopig onoverbrugbaar. 

Lloris is bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van Tottenham. In 2012 werd de captain van de nationale ploeg van Frankrijk overgenomen van Olympique Lyon. Onder meer Danny Rose, Christian Eriksen, Eric Dier en Dele Alli verlengden onlangs hun contract op White Hart Lane. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook Harry Kane en Jan Vertonghen binnenkort gaan bijtekenen.