'Messi is witheet door lucratieve contractverlenging van Barça voor Neymar'

'Messi is witheet door lucratieve contractverlenging van Barça voor Neymar'

15-11-2016 11:38
21

Het lijken onrustige weken te gaan worden van Lionel Messi en FC Barcelona. De Argentijn weigert zich contract te verlengen in Camp Nou, omdat hij woest is op de clubleiding.

Dat meldt het Spaanse El Chiringuito. Maandag werd bekend dat Messi heeft besloten zijn in 2018 aflopende contract niet te verlengen, omdat hij mogelijk wil terugkeren naar Argentinië. Dat zorgt voor een stroom aan  geruchten rond de 29-jarige dribbelaar. Bij Messi en zijn entourage zou onvrede heersen over de houding van Barça.

Het heeft volgens El Chiringuito alles te maken met de contractverlenging van Neymar. De Braziliaan verdient met zijn nieuwe verbintenis méér dan Messi en dat is in het verkeerde keelgat van de Argentijn geschoten. Vooral broer Rodrigo zou woest zijn op Barcelona en zijn broer hebben aangeraden om te vertrekken.

Het is hoe dan ook de vraag in hoeverre de berichten op de waarheid berusten. El Chiringuito staat erom bekend verhalen lichtelijk te overdrijven, terwijl Messi ook nooit publiekelijk zijn beklag heeft gedaan over de situatie in Camp Nou.