Galatasaray-uitblinker kan naar Engeland: Bijna zeker dat hij wordt gekocht

Galatasaray-uitblinker kan naar Engeland: "Bijna zeker dat hij wordt gekocht"

15-11-2016 19:55
2

De toekomst van Bruma ligt waarschijnlijk in de Premier League. De Portugese aanvaller van Galatasaray, die in de zomer herhaaldelijk in verband werd gebracht met PSV, staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Manchester United.

Ook West Ham United is in de race voor Bruma, die op voorspraak van manager Slaven Bilic (ex-Besiktas) bovenaan het Londense verlanglijstje staat. Officieel contact is er nog niet geweest, benadrukt zaakwaarnemer Catio Baldé. "Er wordt veel gespeculeerd, maar geen enkele club heeft direct contact met ons gehad. Dat zeg ik in alle eerlijkheid", zegt hij tegen Sport Witness.

"Ik wil wél toegeven dat Engelse, maar ook Duitse clubs wekelijk op de tribune zitten voor Bruma", vervolgt Baldé. "In december kan van alles gebeuren. Hij wil graag in de Premier League spelen en ik weet bijna zeker dat hij wordt gekocht. Maar door welke club, dat is nu de vraag."

Galatasaray hoopt intussen het contract van Bruma te verlengen, maar dat lijkt een lastig verhaal te worden voor de Turkse topclub. De Portugees is bezig aan een uitstekend seizoen in de Süper Lig. In tien wedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. Galatasaray weekte hem in 2013 voor tien miljoen euro los bij Sporting Portugal.