'Gudelj en Ajax komen niet nader tot elkaar in gesprek: breuk volgt'

'Gudelj en Ajax komen niet nader tot elkaar in gesprek: breuk volgt'

18-11-2016 13:19
29

Nemanja Gudelj en Ajax zijn niet nader tot elkaar gekomen. Dat is volgens De Telegraaf de uitkomst van het gesprek tussen de verbannen middenvelder, Ajax-trainer Peter Bosz en directeur Edwin van der Sar. Daarom moet Gudelj met Jong Ajax meetrainen.

De Serviër staat in ieder geval tot de winterstop op het trainingsveld met de beloften van Ajax. Vervolgens wordt er gezocht naar een oplossing in de vorm van een transfer. Gudelj werd onlangs door trainer Bosz verbannen uit de selectie van de Amsterdammers, omdat hij het niet kon opbrengen om op de bank plaats te nemen bij wedstrijden van het eerste.

Op vrijdagochtend werd Gudelj weer gesignaleerd op het trainingsveld van Ajax, maar wel bij de training van Jong Ajax. De lucht tussen de twee partijen is dus niet geklaard in het gesprek tussen Gudelj, Bosz en Van der Sar. Gudelj kreeg wel de kans om zich te revancheren, want hij heeft van Van der Sar en Bosz de vraag gekregen of hij over de situatie heeft nagedacht. Voor Gudelj is er niks veranderd.