Amateursensatie houdt opties in Eredivisie: 'Mijn absolute voorkeur'

Amateursensatie houdt opties in Eredivisie: 'Mijn absolute voorkeur'

22-11-2016 08:45
1

Dennis Kaars is 'hot' in voetballand. De 28-jarige spits van ASV De Dijk scoort aan de lopende band en dat is opgevallen bij Sparta Rotterdam, waar hij op proef meedraait. Een contract lonkt bij Sparta, terwijl ook FC Utrecht, FC Twente en sc Heerenveen interesse hebben.

"Ja, het is een droom die uitkomt, hoewel ik me nooit heb beziggehouden met een kans in het profvoetbal, omdat er geen moment sprake van was. Voetbal heb ik altijd gezien als mijn grootste hobby. Eigenlijk vond ik het al een hele eer om in het zaterdagelftal van Ajax te spelen", gaat Kaars in het Noordhollands Dagblad in op één van zijn vorige clubs.

"Het is mooi dat ik langer mag blijven bij Sparta. De trainer heeft mij in het begin alleen maar geobserveerd, gekeken hoe ik me van nature gedraag. Later vertelde Pastoor dat hij vindt dat ik het snel oppik en dat ik me positief staande heb gehouden. Hij ziet wel potentie. Sparta heeft ook mijn absolute voorkeur. Maar wordt dat niets, dan komen die andere clubs misschien nog in beeld", besluit Kaars.