NEC-leider trekt aandacht van Heerenveen en Newcastle: Je weet het nooit

NEC-leider trekt aandacht van Heerenveen en Newcastle: "Je weet het nooit"

25-11-2016 15:54
2

Dario Dumic is niet bezig met een vertrek bij NEC. De verdediger, die voorzichtig wordt gelinkt aan sc Heerenveen en buitenlandse clubs, hoorde nog niets concreets voorbijkomen.

Eén van de buitenlandse clubs zou Newcastle United zijn. "Ik heb zelf niks gehoord. Ik wil nu in ieder geval hier blijven, maar je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Nu focus ik mij volledig op de situatie hier. We moeten in de Eredivisie blijven en daar vechten we voor."

Van Dumic wordt verwacht dat hij de kar trekt in Nijmegen, waar het degradatiespook rondwaart. "Ja, dat is een feit. Daarom zijn de komende vier wedstrijden zo belangrijk voor ons", zegt de verdediger.

"We hebben ons zelf in deze situatie gewerkt. Maar we moeten blijven strijden en geloven in onszelf. Als we er twee winnen, staan we er weer goed voor. We moeten niet teveel naar anderen kijken, maar we weten dat we vanavond bij de laatste drie zullen staan. Maar daar kunnen we morgen weer verandering in brengen."