Ik speel bij PEC op..., op amateurbasis wil ik het niet noemen, maar bijna wel

"Ik speel bij PEC op..., op amateurbasis wil ik het niet noemen, maar bijna wel"

26-11-2016 11:23
3

Voor Danny Holla komt al snel het moment dat hij weer over zijn toekomst moet gaan nadenken. De middenvelder heeft een jaarcontract bij PEC Zwolle, maar heeft de afspraak gemaakt in januari transfervrij weg te mogen.

Holla tekende eerder dit seizoen een contract in Zwolle nadat hij zijn verbintenis bij het Engelse Brighton Hove & Albion had laten ontbinden. "Ik speel op…, op amateurbasis wil ik het niet noemen, maar bijna wel. Ik verdien bijna niks en beschouw dit als een periode om in mezelf te investeren. Toen PEC Zwolle contact met me opnam hebben ze eerlijk gezegd dat ze geen geld hadden om mij aan te trekken. Maar ik kan nu spelen en Zwolle heeft er in principe een goede speler bij", zegt Holla, oud-speler van ADO Den Haag en FC Groningen, in het Dagblad van het Noorden.

"Het is een win-winsituatie. Ik heb wel gezegd dat ik in de winterstop de kans wil hebben eventueel transfervrij weg te kunnen. Je voetbalt natuurlijk ook voor de centen. Als er een club voor me komt waarbij ik een goed contract kan krijgen, dan maak ik misschien die keuze wel. Het hangt er natuurlijk ook vanaf welke club er komt. Misschien komt PEC Zwolle wel met iets. Het gaat in de winter een spannende periode worden", aldus de 28-jarige middenvelder.