Vitesse snakt naar positiviteit: 'Mensen hebben het over de stand'

Vitesse snakt naar positiviteit: 'Mensen hebben het over de stand'

02-12-2016 14:22
6

Henk Fraser beleeft een uiterst moeizame periode met Vitesse, dat steeds verder wegzakt op de ranglijst. Tegen PEC Zwolle hopen de Arnhemmers voor de ommekeer te zorgen en drie punten in de wacht te slepen.

De druk is hoog bij Vitesse, zo kan ook Fraser niet ontkennen. "We willen meer dan ooit winnen. De supporters verdienen dat en wij ook. Veel mensen hebben het over de stand en dat alles dicht bij elkaar staat. Het ligt ook allemaal heel dicht bij elkaar, maar dat hebben wij voornamelijk aan onszelf te wijten. Wij moeten als team weer het maximale eruit halen. Wij willen graag aan de bal zijn. Onze tegenstanders weten dat ook, maar we willen bewijzen dat we het wel degelijk kunnen."

Vitesse moet het tegen PEC stellen zonder de geblesseerde Ricky van Wolfswinkel en Arnold Kruiswijk. "Blessures horen erbij. Je weet dat het kan gebeuren en andere ploegen hebben daar ook mee te maken. Daar ga je mee om en je kijkt gezamenlijk hoe dat vervolgens het beste opgelost kan worden", besluit Fraser, die wel weer een beroep kan doen op de weer fitte Maikel van der Werff.