Ajax-sensatie zéér gewild: Sinds de wedstrijd tegen Celta blijven ze maar bellen

Ajax-sensatie zéér gewild: "Sinds de wedstrijd tegen Celta blijven ze maar bellen"

06-12-2016 23:12
12

Kasper Dolberg is hot, zoveel is duidelijk na zijn wervelende start bij Ajax. Jens Steffensen, zaakwaarnemer van de negentienjarige spits, erkent dat zijn telefoon roodgloeiend staat.

"Sinds de wedstrijd tegen Celta de Vigo blijven ze maar bellen", vertelt Steffensen aan Sport/Voetbalmagazine. "Als je in een Europese wedstrijd goed speelt en scoort, is dat voor veel clubs toch een soort bevestiging. Dan weten ze definitief genoeg."

De ster van Dolberg is ook in Denemarken rijzende. "Kasper debuteerde voor de nationale ploeg tegen Kazachstan. Toen hij uit de dug-out opstond om warm te lopen, begon het publiek te klappen en te zingen: Dol-berg, Dol-berg, Dol-berg. En dat terwijl ze hem nooit hebben zien spelen, behalve dan op televisiebeelden uit Nederland."

Als het aan Steffensen ligt, hoeft Ajax een vertrek van Dolberg niet te vrezen. De spits staat tot medio 2021 onder contract in Amsterdam. "Kasper denkt helemaal niet aan andere clubs, want hij vindt Ajax fantastisch. Op de bank zitten bij een grote club in Europa heeft geen enkele zin. Het gaat niet om geld, maar om ontwikkeling. Kasper blijft bij Ajax."