Update: Kaars kan droomtransfer naar Eredivisie op zijn buik schrijven

Update: Kaars kan droomtransfer naar Eredivisie op zijn buik schrijven

08-12-2016 10:28
24

De soap rond Dennis Kaars duurt maar voort. De aanvaller van ASV De Dijk leek op weg naar Sparta Rotterdam, maar na onenigheid over de transfersom is er nu een ander probleem. Sparta heeft volgens het Algemeen Dagblad besloten af te zien van een deal.

Na weken van onderhandelingen was er eindelijk een financieel akkoord bereikt, maar de Rotterdammers durven het niet aan. Sparta wilde lange tijd niet meer dan 5.000 euro voor Kaars betalen, terwijl De Dijk een bedrag van tienduizend euro wilde zien.

De 28-jarige spits liep stage op Spangen, liet een aardige indruk achter, maar Sparta had naar eigen zeggen te kort de tijd om de kwaliteiten van Kaars grondig te beoordelen. Daardoor valt een droom in duigen voor de aanvaller, die van het amateurniveau naar de Eredivisie kon overstappen.

Het dagblad meldt dat Kaars inmiddels met zijn huidige club De Dijk tot een akkoord is gekomen dat hij ook volgend seizoen aan de club verbonden blijft.

Update 10.28: Dennis Kaars kan een droomtransfer naar de Eredivisie voorlopig op zijn buik schrijven. Ook AT5 meldt donderdag dat Sparta Rotterdam een transfer heeft afgeblazen. De Rotterdammers zouden onvoldoende tijd hebben om de kwaliteiten van Kaars goed genoeg te kunnen beoordelen.