Aubameyang zinspeelt op megatransfer: Belofte die ik aan mijn opa heb gedaan

Aubameyang zinspeelt op megatransfer: "Belofte die ik aan mijn opa heb gedaan"

08-12-2016 10:38
19

Pierre-Emerick Aubameyang sluit niet uit dat hij in de toekomst de overstap maakt naar Real Madrid. Sterker nog, die belofte deed de doelpuntenmachine van Borussia Dortmund op het sterfbed van zijn opa.

Aubameyang was woensdagavond belangrijk voor Dortmund, dat zich terugknokte van een 2-0 achterstand in Madrid en door een 2-2 gelijkspel de groepswinst pakte. De Gabonese aanvaller scoorde en leverde een assist. Het is mogelijk dat hij dat in de toekomst voor Real Madrid gaat doen.

Op de vraag van een journalist van beIN Sports of hij tegen Real Madrid-voorzitter Florentino Perez moet zeggen dat Aubameyang voor de Spaanse topclub wil spelen, antwoordt hij: "Oké, zeg het maar tegen de voorzitter. Het is een belofte die ik aan mijn opa heb gedaan. Maar op dit moment voel ik me goed bij Borussia Dortmund. In de toekomst zien we het wel."

"Maar jullie kunnen het gerust aan Florentino Pérez vertellen", voegt de Aubameyang daar nog aan toe. De 27-jarige spits speelt sinds 2013 voor Dortmund en tekende een vijfjarig contract. Dit seizoen staat de teller op negentien doelpunten.