'Odegaard komt niet weg bij Real Madrid door bekoelde belangstelling'

'Odegaard komt niet weg bij Real Madrid door bekoelde belangstelling'

17-12-2016 18:23
2

Martin Odegaard kan een tijdelijk vertrek van Real Madrid voorlopig op zijn buik schrijven. Stade Rennes heeft de aanbieding voor het Noorse supertalent ingetrokken.

Odegaard was twee weken geleden aandachtig toeschouwer bij een competitiewedstrijd van Rennes, thuis tegen Saint-Etienne. Dat was voor Franse en Spaanse media aanleiding om uit te gaan van een huurtransfer naar Frankrijk, maar Odegaard hoeft daar inmiddels niet meer op te rekenen.

Rennes-trainer Christian Gourcuff heeft volgens Ouest-France géén interesse meer in Odegaard. Die interesse zou hem in eerste instantie zijn opgelegd door Mikaël Silvestre, maar de technisch adviseur is plotseling vertrokken en daarmee implodeert ook de deal tussen Rennes en Real Madrid.

Verwacht wordt dat Odegaard alsnog wel een nieuwe club gaat vinden in de winterse transferperiode. Hij maakte onlangs zijn officiële basisdebuut in de hoofdmacht van Real Madrid. Zinedine Zidane gaf hem een basisplaats in de bekerwedstrijd tegen Cultural Leonesa. Odegaard speelt zijn wedstrijden vooral in Castilla, het beloftenteam van Real.