PSV ontvouwt transferplannen en praat weer met bekende: 'Snap dat hij valt'

PSV ontvouwt transferplannen en praat weer met bekende: 'Snap dat hij valt'

20-12-2016 07:24
11

Marcel Brands is misschien wel de enige man die iets aan de productie van PSV kan doen. Niet op het veld, maar aan de zijlijn, door middel van aanvallende versterkingen. De technisch manager van de Eindhovenaren gaat misschien de transfermarkt op.

Brands ontvouwt zijn transferplannen. "We kunnen een speler halen, maar moeten dan alle consequenties afwegen. Het lijkt er nu op dat bijna iedereen straks fit is bij het begin van de competitie. Halen we iemand, dan heeft dat gevolgen voor de spelers die we al hebben en willen blijven opstellen. We kunnen een speler eerder halen, mede met het oog op volgend seizoen, maar ook dat moet allemaal maar net passen", vertelt Brands in het Eindhovens Dagblad.

Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon en Simon Poulsen kúnnen vertrekken. Wat gaat er gebeuren bij een vertrek van Narsingh? Brands geeft niks prijs. "Vergeet niet dat we ook Jürgen Locadia terugkrijgen." Jozefzoon moet een transfersom opleveren, terwijl Poulsen in principe wel gratis weg mag. Verder is er informeel contact met Marco van Ginkel. "Natuurlijk is het een logische naam. Ik snap dat hij valt, maar er speelt nu niets. We hebben, als iedereen fit is, een brede selectie", aldus Brands.