Brands heeft nog geen contact met Swansea maar sprak wel met kamp-Van Ginkel

Brands heeft nog geen contact met Swansea maar sprak wel met kamp-Van Ginkel

21-12-2016 16:12
10

Technisch manager Marcel Brands van PSV heeft woensdag na de contractverlenging van Joshua Brenet een klein beetje openheid van zaken gegeven richting de komende transferperiode. Over een vertrek van Luciano Narsingh wordt nog niet gesproken.

"Wij voeren nog geen gesprekken met een club. De interesse van Swansea City ligt bij zijn zaakwaarnemer", zegt Brands tegenover het Eindhovens Daglad over een mogelijk vertrek van Narsingh. De technisch manager verwacht dat er nog wel het een en ander gaat gebeuren in januari. "De kans dat er niets gebeurt, is niet groot", aldus Brands.

Van Ginkel
De beleidsbepaler werd door Omroep Brabant ook gevraagd naar de eventuele komst van Marco van Ginkel, die ook vorig seizoen de tweede competitiehelft op huurbasis naar PSV kwam. Volgens Brands is Van Ginkel 'zeker in beeld' en heeft hij de optie 'neergelegd bij de staf', maar is er 'geen contact met Chelsea'. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Brands vorige week nog met de zaakwaarnemer van Van Ginkel gesproken over een mogelijke transfer.