Lampard hoopt op Chelsea-rentree: 'Ik wacht op het vijfjarige contract'

Lampard hoopt op Chelsea-rentree: 'Ik wacht op het vijfjarige contract'

25-12-2016 13:02
2

Frank Lampard is nog niet van plan om zijn spelersloopbaan zomaar te beëindigen. De 38-jarige vedette staat zelfs open voor een terugkeer naar Chelsea. 

"Ik wacht nog steeds op het vijfjarige contract van Chelsea, ze hebben nog niet gebeld", grapt Lampard in gesprek met Sky Sports. "Die kregen we vrij gemakkelijk. Ik en John (Terry, red.) ademen Chelsea. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd verbonden blijven met de club. Of ik ze nou vanaf de tribune bekijk of niet."

Lampard maakte onlangs zijn vertrek bij New York City FC bekend en heeft zijn toekomstplannen nog niet bekendgemaakt. Hij zou graag nog eens voor Chelsea uit willen komen. "Ik houd contact met ze. Of ik nou een rol krijg of niet, dat bepaal ik niet. Verder kan ik nu niet gaan. Ik ben relaxed en als het juiste komt, pak ik het aan. Ik zou graag nog voor Chelsea willen spelen, maar zo werkt het niet altijd."

De Engelsman denkt er nu nog niet over na en wil eerst kerst vieren met zijn familie. "Ik breng tijd met m'n gezin door, drink een paar biertjes en eet een extra kalkoen. Ik neem in januari een beslissing of ik nog door ga, ik heb een paar opties, of stop en het volgende ga doen."