'Ook Europese grootmacht onder de indruk van imposante en dominante Van Dijk'

'Ook Europese grootmacht onder de indruk van imposante en dominante Van Dijk'

27-12-2016 13:09
8

Het rijtje clubs dat interesse heeft in Virgil van Dijk blijft maar groeien. De Nederlandse verdediger mag zich nu ook in de belangstelling verheugen van Juventus.

Dat schrijft althans Calciomercato dinsdag. Van Dijk heeft Juventus overtuigd met zijn 'imposante fysiek en dominante manier van spelen'. Of de Oude Dame al in januari een bod wil uitbrengen op de 25-jarige mandekker van Southampton, schrijft de Italiaanse geruchtenwebsite niet.

Wedden

Meer odds

Van Dijk zou zich in de kijker hebben gespeeld bij bijna de gehele Engelse top én Paris Saint-Germain. Manchester City-manager Pep Guardiola ontkende maandag echter dat de Oranje-international naar het Etihad Stadium verkast. "Hij komt hier niet volgende maand, dat is onmogelijk", liet de Spanjaard weten.

Ronald Koeman bevestigde wel dat Van Dijk op de radar staat bij Everton. De oud-speler van FC Groningen speelt sinds de zomer van 2015 voor Southampton, dat zo'n zestien miljoen euro overmaakte naar Celtic. Nu moet Van Dijk naar verluidt meer dan vijftig miljoen opbrengen.