Groenendijk spreekt ADO toe na kansloze nederlaag: 'Heb ik gezegd in kleedkamer'

Groenendijk spreekt ADO toe na kansloze nederlaag: 'Heb ik gezegd in kleedkamer'

02-12-2017 21:39
12

Alfons Groenendijk spreekt van een 'verloren avond' na de kansloze 0-3 nederlaag tegen FC Groningen. De ADO Den Haag-trainer heeft niet gezien wat hij graag had willen zien.

"Offday? Daar kan ik niet meer van maken", zegt Groenendijk tegen FOX Sports. "Het was in alle opzichten een verloren avond voor ons. We hadden heel goede zaken kunnen doen. Dan zie je dat het oogt als los zand. Onrustig, veel foute passes. Dan krijg je een tegengoal waardoor je er achteraan loopt. We hebben niet één moment lekker in de wedstrijd gezeten. We hebben nog wat kansen bij elkaar gesprokkeld, maar dat geldt zeker ook voor Groningen dat ons op een goed moment treft. Blijkbaar zijn we niet in staat om het een en ander op te vangen."

Wedden

Meer odds

Groenendijk vindt dat ADO geen gebruik heeft gemaak van het handelsmerk van de club. "Persoonlijke duels, de agressie die je mist. Dat is waar ADO voor staat en waar we het van moeten hebben. Als dat er niet is, valt er een hoop weg. Dat is de belangrijkste kwaliteit van ADO. Dat moet je dan iedere wedstrijd hebben. Ik heb gezegd in de kleedkamer dat we snel op zoek moeten naar dat gevoel."