Saillante onthulling bij Feyenoord na Slot-nieuws: 'Helemaal gek van Liverpool'

27 april - 20:56 Laatste update: 21:13
48

David Hancko sluit niet uit dat hij in de zomer de volgende stap zet in zijn carrière. De Slowaakse steunpilaar van Feyenoord onthult dat hij vroeger één droomclub had: Liverpool.

"David Beckham was mijn idool", zegt Hancko in de ESPN-documentaire over hem. "Ik droeg zijn shirt, maar als kind was ik helemaal gek van Liverpool." Een saillant detail is dat Feyenoord-trainer Arne Slot komende zomer aan de slag gaat bij The Reds. Of de 26-jarige verdediger hem naar Anfield volgt, valt natuurlijk nog te bezien, maar hij lijkt wel open te staan voor een transfer in de zomer.

"Ik heb in februari mijn contract verlengd. Toen sprak ik met onze algemeen directeur Dennis te Kloese", vertelt Hancko. "Hij zei: We willen je hier zo lang als het kan behouden. Maar als het juiste komt en het is één van de grootste clubs, of iets wat je echt wil, dan breng ik je naar het vliegveld toe. Dat is hoe we het besproken hebben. Maar het speelt nu niet. Er is geen druk op mijn spelersmakelaar of op de club."

In gesprek met het Algemeen Dagblad ging Hancko ook al in op een mogelijk volgende stap. "Als ik nog tien jaar bij Feyenoord zou spelen, zou ik echt gelukkig zijn", gaat de Slowaakse international verder. "Maar voor een sportman is het ook normaal om het hoogste na te streven", liet hij weten.