Nu live: de nieuwe, verbeterde commentsectie van VoetbalPrimeur

Nu live: de nieuwe, verbeterde commentsectie van VoetbalPrimeur

28 maart - 12:00 Laatste update: 1 april - 08:41
259

Mooi nieuws: de gloednieuwe commentsectie staat live! De afgelopen maanden hebben we bij VoetbalPrimeur gesleuteld aan verbeteringen en dit is het resultaat.

Bij VoetbalPrimeur proberen wij jou de best mogelijke ervaring te bieden. Daarbij is de commentsectie een belangrijk onderdeel van het geheel. Na de oplevering van twee weken geleden, hebben we jullie feedback verzameld - waarvoor veel dank - en verwerkt in de laatste versie, die nu live staat. Natuurlijk blijven we openstaan voor additionele feedback.

We zijn erg blij met deze mijlpaal en hopen dat ook jullie het ervaren als een aanzienlijke verbetering van VP.

Wat is er nieuw aan de commentsectie? 
Voor de nieuwe commentsectie hebben wij de look en feel volledig vernieuwd. Reacties kunnen worden gerangschikt op onder meer 'oudste', 'meest recent' én 'meest populair'. De race naar de eerste reactie om bovenaan te staan, wat ook voor ergernis kan zorgen onder gebruikers, hopen wij daarmee af te ronden.

De nieuwe commentsectie ziet er ook anders uit. Zo zijn de draadjes van reacties in een nieuw jasje gestoken. Goed om te weten: de gekozen sorteeroptie wordt onthouden door de site, waardoor je altijd je eigen, persoonlijke sorteervoorkeur ziet.

Nogmaals dank en blijf ons vooral voorzien van feedback, want samen maken we van VoetbalPrimeur een nog mooiere plek!