'PSV-verdediger heeft weer tandproblemen, huurdeal kost club drie á vier miljoen'

'PSV-verdediger heeft weer tandproblemen, huurdeal kost club drie á vier miljoen'

27 april - 13:58 Laatste update: 14:01
128

PSV-verdediger Armel Bella-Kotchap kampt opnieuw met tandproblemen. Het seizoen van de huurling, die over een aantal weken terugkeert naar Southampton, gaat zodoende als een nachtkaars uit. 

Bella-Kotchap ondervond eerder dit seizoen ook al dentale problematiek. Daar is nu opnieuw sprake van, weet het Eindhovens Dagblad. Tot dusver speelde de Duitse centrale verdediger pas zes keer mee in de Eindhovense hoofdmacht. 'Ook op de momenten dat hij fit was, maakte Bella-Kotchap weinig indruk', tekent het lokale medium op. 

Wedden

Meer odds

Trainer Peter Bosz gaf op de momenten dat hij wél over hem kon beschikken de voorkeur aan André Ramalho, die bij PSV een nieuw contract kan ondertekenen. Ondertussen is Bella-Kotchap opnieuw geopereerd. Komende week wordt gekeken hoe hij daar doorheen is gekomen.

De weinig vruchtbare huurdeal heeft PSV uiteindelijk ongeveer drie à vier miljoen euro gekost, en heeft tot een 'strop' geleid, zo is te lezen. Waar een groot aantal transfers (zoals Schouten en Dest) wel slaagde, geldt dat niet voor Bella-Kotchap. De Duitse stopper kampte dit seizoen overigens niet alleen met tandproblemen. Begin dit jaar liep hij ook een schouderblessure op, die hem maanden aan de kant hield.