Bayern en Dortmund gaan met winstreeks Der Klassiker in: kies je winnaar voor €50!

Bayern en Dortmund gaan met winstreeks Der Klassiker in: kies je winnaar voor €50!

29 maart - 11:00 Laatste update: 30 maart - 13:45

ADVERTORIAL - Na de interlandbreak is het dit weekend weer tijd voor clubvoetbal. Zo ook in de Bundesliga, waar Bayern München en Borussia Dortmund het tegen elkaar opnemen. TOTO speelt met een fraaie welkomstactie (vanaf 24 jaar en ouder) in op Der Klassiker: pak met een inzet van €1 nu €50 wanneer jouw gekozen team wint.

Bayern - Dortmund is ook De Ligt - Malen

Naast dat Bayern München en Borussia Dortmund elkaars concurrenten zijn, staan er ook twee spelers aan beide kanten in het veld die de afgelopen weken nog met elkaar hebben doorgebracht. Zo is Matthijs de Ligt paraat in de verdediging van Der Rekordmeister, terwijl de in vorm stekende Malen de aanvalslinie van Die Schwarzgelben leidt. 

De laatste keer dat beide teams elkaar troffen, liep niet goed af voor Dortmund. In het Signal Iduna Park werd het liefst 0-4 voor Bayern. Na dit moment maakten beide clubs verschillende periodes door. Het meest actuele verhaal is dat zowel Dortmund als Bayern gezien de resultaten wel in vorm is, met respectievelijk vier en drie op rij gewonnen wedstrijden.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Bayern München - Borussia Dortmund en zet in op 'Resultaat: Bayern/Dortmund'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet jouw gekozen team te winnen? Dan pak je €50! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.