Bayern München zet kwaad bloed: 'Niet eerlijk dat Davies wordt aangevallen'

Bayern München zet kwaad bloed: 'Niet eerlijk dat Davies wordt aangevallen'

28 maart - 14:18
9

Het kamp van Alphonso Davies is absoluut niet te spreken over Bayern München. De Canadese vleugelverdediger beschikt in de Allianz Arena over contract tot medio 2025 en de Duitse topclub wil niet langer wachten.

Bayern München heeft een ultiem contractvoorstel neergelegd en wil binnen twee weken uitsluitsel van Davies, die schermt met serieuze interesse van Real Madrid. Een akkoord is er nog altijd niet. "Ik kan zeggen dat we Alphonso een concreet en dankbaar bod hebben gedaan", zei sportief directeur Max Eberl onlangs. "Maar er komt een moment dat je een keuze moet maken in het leven."

Wedden

Meer odds

Het ultimatum van Bayern zorgt voor frustraties in het kamp-Davies. "Het is niet eerlijk dat Alphonso nu wordt aangevallen", reageert Nick Huoseh, de zaakwaarnemer van Davies, tegenover BILD. "Een jaar geleden waren we dicht bij een akkoord en toen werd ineens de gehele clubleiding vervangen. Vervolgens hoorden we maanden niets, terwijl ikzelf nog heb geprobeerd om contact op te nemen met de club."

Huoseh vervolgt: "De club staat nu onder druk, maar het heeft lang geduurd tot de reorganisatie was voltooid." Het blijft vooralsnog gissen hoe de contractonderhandelingen rond Davies gaan aflopen. Real Madrid ligt op de loer.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!