'Bayern ziet voormalig Man United-coach als beste alternatief voor Alonso'

'Bayern ziet voormalig Man United-coach als beste alternatief voor Alonso'

28 maart - 17:07
6

Bayern München ziet in Ralf Rangnick een alternatief voor de gedroomde kandidaat Xabi Alonso. De huidige bondscoach van Oostenrijk wordt door Kicker bestempeld als tweede optie. Van Julian Nagelsmann en Zinédine Zidane lijkt geen sprake te zijn.

Het is geen geheim dat Alonso de droomkandidaat is van Bayern München om Thomas Tuchel komende zomer op te volgen. Der Rekordmeister schaakt echter op meerdere borden en is nadrukkelijk geïnteresseerd in Rangnick. Club-icoon Lothar Matthäus sprak zich uit over de eventuele aanstelling van Rangnick. De voormalig middenvelder ziet Rangnick als een uitstekende optie dankzij diens indrukwekkende staat van dienst en focus op de jeugdopleiding.

Wedden

Meer odds

Rangnick is momenteel bondscoach van Oostenrijk, een aanstaande opponent van het Nederlands elftal op het EK. Voordat hij aan de slag ging bij de Oostenrijkers, stond hij aan het roer bij Manchester United. In de afgelopen weken kwamen er verschillende namen naar voren bij Bayern. Roberto De Zerbi lijkt ook nog altijd een van de kandidaten te zijn. Datzelfde geldt niet voor van Antonio Conte, José Mourinho, Julian Nagelsmann en Zinedine Zidane, meldt het Duitse medium.