Praat mee op VP: sc Heerenveen - PSV

Praat mee op VP: sc Heerenveen - PSV

25 april - 17:30 Laatste update: 20:42
389

PSV kan in het Abe Lenstra Stadion de landstitel grijpen tegen sc Heerenveen. Om dat officieus te doen moeten de Eindhovenaren zien te winnen. Als nummer twee Feyenoord later op de avond dan ook nog tegen puntenverlies aanloopt in Deventer, tegen Go Ahead Eagles, is de landstitel officieel een feit. In eigen huis won PSV dit seizoen met 2-0 van de Friezen, na goals van Guus Til en Ricardo Pepi. De ploeg van Kees van Wonderen, de trainer die na dit seizoen afscheid neemt, staat op de tiende plaats in de Eredivisie. Het duel vangt aan om 18:55 uur. Volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

Bij PSV is Mauro Júnior de vervanger van de zwaar geblesseerd geraakte Sergiño Dest. Hij weet Malik Tillman voor zich op de linkerflank. De Amerikaan krijgt de voorkeur boven Hirving Lozano. Ismael Saibari en Ricardo Pepi keren na blessures terug in de wedstrijdselectie.

SC Heerenveen kan weer beschikken over Osame Sahraoui, maar de linksbuiten - die belangstelling geniet van PSV - begint nog wel op de bank.

Het duel zou om 18.45 uur beginnen, maar is door grote drukte rond het stadion met tien minuten uitgesteld. Niet iedereen wist op tijd zijn plekje te vinden voor de officieuze kampioenswedstrijd van PSV.

De opstellingen
sc Heerenveen: Van der Hart; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson, Brouwers; Walemark, Van Amersfoort en Nunnely

PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman