'Ik hoop dat Oosting mijn trainer blijft, hij heeft mij betere speler gemaakt'

'Ik hoop dat Oosting mijn trainer blijft, hij heeft mij betere speler gemaakt'

25 april - 17:56
20

Daan Rots vindt het niet gek dat Joseph Oosting wordt genoemd als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. De aanvaller van FC Twente geeft hoog op van zijn 52-jarige trainer.

"Ik vind het heel logisch dat hij wordt genoemd bij een club als Feyenoord", begint Rots in gesprek met Voetbal International. "Dat is ook een volksclub. Ik snap het heel goed als ze aan hem zouden denken, zeker."

Oosting beleeft een uitstekend debuutseizoen in Enschede. FC Twente staat knap derde in de Eredivisie en stevent daarmee op een plekje in de voorrondes van de Champions League af. Rots hoopt daarom dat Oosing nog even blijft. "Ik hoop dat hij gewoon nog mijn trainer blijft. Hij heeft van mij een betere voetballer gemaakt, ik zou het jammer vinden als ik niet meer onder hem zou kunnen spelen", aldus de 22-jarige rechtsbuiten.

Tegelijk zou Rots wel begrip hebben als Oosting de stap naar Feyenoord maakt. "Als er een mooie kans voor hem komt, dan moet je daar altijd naar kijken. Dat is de voetballerij", besluit hij.