'Ten Hag is er klaar mee en 'straft' drie Engelse tabloids na berg aan kritiek'

'Ten Hag is er klaar mee en 'straft' drie Engelse tabloids na berg aan kritiek'

26 april - 15:54
22

Erik ten Hag weigerde vrijdag vragen van tabloids The Mirror, The Sun en Manchester Evening News te beantwoorden. De Nederlandse manager verbaasde zich recent publiekelijk over de kritiek die hij vanuit de media te verwerken krijgt in Engeland.

Ten Hag zei eerder deze week dat hij de reacties van de tabloids 'schandalig' vond, na het FA Cup-duel met Coventry City. Zo plaatste Samuel Luckhurst, journalist van Manchester Evening News, een bericht op X waarin hij stelde dat Ten Hag 'zo snel mogelijk' moet vertrekken bij Manchester United. Nu weigert Ten Hag vragen van The Mirror, The Sun en Manchester Evening News te beantwoorden, zo schrijft het eerstgenoemde medium. Dat lijkt een reactie op de kritiek na het duel met Coventry.

Wedden

Meer odds

Eerder dit seizoen, in december, ontzegde Manchester United verschillende journalisten al de toegang tot een persconferentie. In de media circuleerden toen berichten over het feit dat verschillende spelers het vertrouwen in Ten Hag zouden hebben verloren. Man United verweet de journalisten geen wederhoor te hebben gepleegd.