Slot krijgt tip om Feyenoorder mee naar Liverpool te nemen: 'Beste van Europa'

Slot krijgt tip om Feyenoorder mee naar Liverpool te nemen: 'Beste van Europa'

27 april - 09:17
88

Cristian Willaert zou als Arne Slot zijnde Mats Wieffer meenemen naar Liverpool. Dat vertelt de commentator bij ESPN. Tafelgenoten Kees Kwakman en Anco Jansen slaan die suggestie eigenlijk direct de wind in.

"Wieffer zou Liverpool denk ik sterker maken", zegt Cristian Willaert over mogelijke spelers die Slot kan meenemen naar Liverpool. "Nee, nee", countert Anco Jansen direct. "Als je kijkt wat Liverpool met dit nieuwe middenveld een beetje mist, dan is dat creativiteit en jongens die kunnen voetballen. In de oude tijd hadden ze altijd balafpakkers die heel veel gevaar bij de tegenstander weghaalden en dat missen ze nu een beetje. Wieffer is één van de beste balveroveraars van Europa."

Jansen blijkt geen fan van de middenvelder. "Ik ben niet heel erg kapot van Wieffer. Hij heeft voor mij te weinig macht. Ik vind het een goede speler, maar niet voor Liverpool. Ik heb ook nog een beetje in mijn hoofd die laatste wedstrijden in het Nederlands elftal. Ik weet het is een momentopname, maar toen ben ik echt een beetje van hem geschrokken. Hij heeft een heel goed seizoen gespeeld natuurlijk. Hij komt iets tempo te kort voor de absolute top."

Ook Kees Kwakman slaat de suggestie van Willaert in de wind. "Ik zou het gewoon niet doen, want je hebt al wel veel middenvelders daar. Dávid Hancko staat natuurlijk ook veel in de belangstelling, maar daar heb je bij Liverpool Virgil van Dijk staan, dus heb je Hancko niet nodig. Hij kan niet zo maar even bij Liverpool mee ook."