Keeperstrainer Pasveer verlaat Heracles: Een donderslag bij heldere hemel
Van Loo neemt werkzaamheden in Almelo over

Keeperstrainer Pasveer verlaat Heracles: "Een donderslag bij heldere hemel"

01-04-2014 20:52

Eddy Pasveer moet in de zomer wijken als keeperstrainer van Heracles Almelo. De 57-jarige vader van Remko Pasveer, de huidige doelman van de Heraclieden, zal volgend seizoen worden vervangen door Brian van Loo. Zijn aflopende verbintenis krijgt geen vervolg.

Pasveer was sinds 2006 keeperstrainer van Heracles en begeleidde zijn zoon in deze periode. De doelman van Heracles vertrekt komende zomer eveneens. "Het is een donderslag bij heldere hemel", reageerde hij tegenover TC/Tubantia. "Ik heb het niet zien aankomen. Ik ben teleurgesteld en vind het ook heel jammer richting Dennis Telgenkamp. Hij wordt volgend seizoen eerste keeper. Ik had hem heel graag willen begeleiden in de Eredivisie."

Oud-doelman Van Loo gaat zijn werkzaamheden met ingang van het nieuwe seizoen overnemen. Daarbij gaat hij niet aan de slag met Renze Fij, die een contractverlenging uit zijn hoofd moet zetten. De club wil achter Telgenkamp een ervaren tweede sluitpost contracten. Michael Brouwer, de huidige vierde doelman in het Polman Stadion, heeft nog een doorlopende verbintenis.