Bouwt Ajax het podium al op? Nou dat kunnen ze zondag weer afbreken
Wormgoor wil met ADO stunten in Arena

"Bouwt Ajax het podium al op? Nou dat kunnen ze zondag weer afbreken"

11-04-2014 08:00
3

Vito Wormgoor is niet van plan mee te werken aan een kampioensfeestje van Ajax. De verdediger van ADO Den Haag wil zondag voor de tiende keer op rij ongeslagen blijven in de Eredivisie.

"Zijn ze bij Ajax al bezig met het opbouwen van het podium voor de huldiging?", lacht Wormgoor in gesprek met Sp!ts. "Nou dat kunnen ze zondag weer afbreken, want Ajax wordt tegen ons geen kampioen. Wedstrijden tegen Ajax leven altijd bij ADO en nu helemaal. Het is mooi als wij er voor kunnen zorgen dat ze hun feestje moeten uitstellen. Ajax verdient de titel wel, maar niet tegen ons. Wij hebben de punten zelf ook hard nodig."

Wormgoor speelde zelf in de opleiding van Ajax, maar werd op staande voet ontslagen nadat hij een openstaande kaartenschuld eigenhandig zou hebben geïnd bij ploeggenoot Edgar Manucharyan. Wrok heeft hij niet. "Ajax blijft een mooie club, al moet ik als ADO-speler voorzichtig zijn met dat soort uitspraken, haha. Maar tegenwoordig heb ik niet meer een bepaalde club waar ik voor ben, zoals vroeger."