AZ praat met opvolger Advocaat: Binnen een week verwacht ik witte rook
Alkmaarders positief over voortgang proces

AZ praat met opvolger Advocaat: "Binnen een week verwacht ik witte rook"

17-04-2014 18:00
3

AZ hoopt op korte termijn te onthullen wie Dick Advocaat opvolgt als hoofdtrainer van AZ. Technisch directeur Earnest Stewart claimt dat er licht aan het einde van de onderhandelingstunnel is.

"Dat is een interessante en relevante vraag die inderdaad veel supporters, sponsors en journalisten bezighoudt", reageerde Stewart via de officiële website van AZ op een supportersvraag. "Ik kan er heel kort over zijn: we zijn momenteel bij het vastleggen van een nieuwe hoofdtrainer in een vergevorderd stadium. Binnen een week verwacht ik witte rook, al kun je dat in dit soort zaken nooit exact zeggen."

"Zorgvuldigheid gaat boven snelheid. Bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer gaan we altijd secuur te werk en worden uitgebreide gesprekken gevoerd. De hoofdtrainer is binnen AZ namelijk een zeer belangrijke functie. We moeten goed bij elkaar passen. Dus terugkomend op de vraag: je hoeft zich zeker geen zorgen te maken."

"We zijn hard bezig om komend seizoen weer een toptrainer voor de spelersgroep te zetten", benadrukte Stewart tot slot. De Alkmaarse club staat momenteel zevende in de Eredivisie.