Stelling: Louis van Gaal is de Messias van Manchester United

Stelling: Louis van Gaal is de Messias van Manchester United

24-04-2014 12:40
1

De kogel is nog niet door de kerk, maar niets lijkt de overstap van Louis van Gaal naar Manchester United in de weg te staan. Engelse media zijn ervan overtuigd: Van Gaal zal de onder David Moyes gevallen grootmacht bij de hand nemen.

In 2002 was hij al eens dicht bij een rol in Manchester, verklapte Van Gaal al eens. Totdat Sir Alex Ferguson roet in het eten gooide. De Schot kwam terug op zijn besluit om met pensioen te gaan. Van Gaal onthulde dat hij er ruim tien jaar geleden al voor openstond om de erfenis van Ferguson op zich te nemen; ook nu lijkt er geen twijfel over te bestaan dat Van Gaal resoluut zijn krabbel zet onder een eventuele aanbieding van Manchester United. Na het vertrek van Moyes ligt de weg voor Van Gaal open voor wat één van de grootste uitdagingen uit zijn loopbaan moet worden. En voor een uitdaging loopt Van Gaal, zelf misschien nog wel het meest overtuigd van zijn kwaliteiten, niet weg.

De stelling van vandaag luidt: 'Louis van Gaal is de Messias van Manchester United'

Ben jij het eens en zie jij Louis van Gaal Manchester United terug naar de top brengen, of ben jij van mening dat het karwei op Old Trafford door een andere trainer van wereldfaam opgeknapt moet worden? Laat je reactie achter via het reactiesysteem!