'Ajax heeft flink bedrag over voor toptalent uit jeugdopleiding AC Milan'
Marokkaans kindsterretje kan naar Amsterdam overstappen

'Ajax heeft flink bedrag over voor toptalent uit jeugdopleiding AC Milan'

25-04-2014 20:52
6

Ajax wil komende zomer weer een groot talent uit het buitenland aan de jeugdopleiding toevoegen. Volgens Calciomercato heeft de Nederlandse topclub namelijk zeer serieuze belangstelling voor Hachim Mastour.

De pas vijftienjarige Mastour geldt als één van de grootste talenten binnen de opleiding van AC Milan en heeft de naam van smaakmaker opgebouwd in het Italiaanse jeugdvoetbal. Ajax is dusdanig onder de indruk van het Marokkaanse voetballertje dat de club bereid is om meer dan een miljoen euro voor hem te betalen.

Wedden

Meer odds

Ajax denkt dat het binnen Europa de meest geschikte club is voor Mastour. De Amsterdammers zijn erg onder de indruk van de eigen jeugdopleiding en verwachten dat de tiener zich bij Ajax het beste kan ontwikkelen. AC Milan wil Mastour naar verwachting liever niet gaan, maar desondanks heeft Ajax goede hoop op de komst van de jongeling.

Ajax is de afgelopen jaren bezig de grootste buitenlandse talenten naar Nederland te halen. Eerder deed de club dat met onder meer Christian Eriksen en Viktor Fischer, die reeds zijn doorgebroken in het eerste elftal van de club. Eriksen maakte afgelopen zomer zelfs een fraaie transfer naar Tottenham Hotspur.