PSG-coach: Di Maria? Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen
Franse topclub lijkt serieus werk te maken van Real Madrid-speler

PSG-coach: "Di Maria? Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen"

24-07-2014 19:04
1

Paris Saint-Germain lijkt serieus in de race om de handtekening van Angel Di Maria. De Franse topclub zou momenteel in onderhandeling zijn met Real Madrid, al wil trainer Laurent Blanc nog geen mededelingen doen over de huidige gang van zaken.

Lange tijd leek het Manchester United van Louis van Gaal de beste papieren te hebben voor Di Maria, die door de komst van James Rodriguez naar Real Madrid er een serieuze concurrent bij heeft gekregen. Dankzij de enorme financiële mogelijkheden zou PSG inmiddels echter de touwtjes in handen hebben. "Maar ik laat het speculeren aan jullie over", liet Blanc desgevraagd weten aan Franse media. "Op dit moment is er niets rond."

"Of er onderhandelingen zijn? Het is niet aan mij om daarover te praten, maar aan het bestuur van de club." Di Maria zou de tweede grote zomeraanwinst kunnen worden van PSG. De Franse landskampioen verzekerde zich vorige maand ook al van de Braziliaanse verdediger David Luiz, die voor liefst vijftig miljoen euro werd overgenomen van Chelsea. Woensdag werd ook bekend dat PSG verdediger Serge Aurier voor één seizoen huurt van Toulouse.