Negentig procent van de Ajax-opstelling, zal ook tegen PEC op het blaadje staan
De Boer geeft opstelling al vroegtijdig prijs

"Negentig procent van de Ajax-opstelling, zal ook tegen PEC op het blaadje staan"

26-07-2014 13:34

Ajax sluit zaterdag de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen Benfica. Volgens trainer Frank de Boer beginnen de Amsterdammers beginnen tegen de Portugese topclub in de sterkst mogelijke opstelling.

Na de wedstrijd tegen Benfica richt Ajax zich op de wedstrijd van zondag 3 augstus. De Amsterdammers nemen het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal dan op tegen bekerwinnaar PEC Zwolle. Tegenover de Telegraaf toonde De Boer zich voorafgaand aan het duel met Benfica opvallig openhartig. "Negentig procent van de opstelling, zal ook tegen PEC op het blaadje staan", aldus de oefenmeester.

Hoewel het een oefenwedstrijd is, hoopt De Boer dat zijn ploeg indruk kan maken tegen Benfica. "Als je een prijs wilt pakken, stel je de beste elf op. Daarnaast wil je dingen terugzien waarop je hebt getraind. We spelen tegen een goede en mooie tegenstander. We zijn goed voorbereid en spelen in het mooie stadion van een finalist van de laatste UEFA Europa League. We zien daar naar uit. En zijn er ook klaar voor denk ik."