Titelverdediger Atlético Madrid versterkt zich met aanvaller van Franse ploeg
Alleen medische keuring kan transfer Griezmann nog tegenhouden

Titelverdediger Atlético Madrid versterkt zich met aanvaller van Franse ploeg

28-07-2014 11:07
1

Atlético Madrid en Real Sociedad zijn eruit aangaande de transfer van Antoine Griezmann. Onder voorbehoud van de medische keuring tekent de Franse international binnenkort een contract bij de Spaanse kampioen. In Spanje gaan geluiden op dat de subtopper dertig miljoen euro incasseert.

Atlético en Sociedad kwamen maandagochtend gelijktijdig naar buiten met het nieuws dat de 23-jarige Griezmann overstapt van Baskenland naar de hoofdstad. Alleen de keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien. Real Sociedad, de nieuwe club van voormalig Heerenveen-topscorer Alfred Finnbogason, heeft de Franse aanvaller daarvoor toestemming gegeven.

"Real Sociedad wil Antoine Griezmann bedanken voor zijn professionaliteit en toewijding tijdens zijn jarenlange verblijf bij onze club, terwijl wij je het beste wensen voor je persoonlijke en professionele toekomst", schrijft de club op de officiële website. Griezmann verbleef dertien jaar in Baskenland en debuteerde in 2009 voor Sociedad. In totaal speelde de international 202 wedstrijden en scoorde 53 keer.