Clasie baalt van Feyenoord en praat over toekomst: FC Porto is een mooie club
"Dit komt hard aan. In De Kuip moet je altijd winnen"

Clasie baalt van Feyenoord en praat over toekomst: "FC Porto is een mooie club"

24-08-2014 16:45
4

Jordy Clasie van Feyenoord vond zondag de ontnuchterende thuisnederlaag tegen FC Utrecht (1-2) volstrekt onnodig. Een echte verklaring voor de slechte tweede helft had de balende aanvoerder niet. 

"Dit kunnen we alleen onszelf verwijten", sprak de spelbepalende middenvelder na afloop hoofdschuddend. "Bij de rust hadden we al met 2-0 of 3-0 op voorsprong moeten staan. We hebben het onszelf veel te moeilijk gemaakt."

Clasie was nog redelijk tevreden over de eerste helft. "We waren heer en meester", liet hij bij FOX Sports weten. "We speelden fel, goed en dominant. We waren aanwezig en zo hoort het ook in De Kuip. Daar moeten we altijd voor de winst gaan. We hebben echter te veel kansen gemist. De ruimtes werden groter, FC Utrecht kwam er gevaarlijk uit. Wij ontbeerden stootkracht en power. Dit komt hard aan. In De Kuip moet je altijd winnen."

De international wilde of kon niet reageren op de vraag of hij zijn laatste wedstrijd voor Ffeyenoord speelde. "Wie weet. In het voetbal heb je geen duidelijkheid. Wat er gaat gebeuren weet alleen de club. FC Porto is een mooie club, meer zeg ik er niet over."