Feyenoord doet 'naderende komst' Dost naar Rotterdam af als 'onzin'
Dost voorlopig niet naar de Kuip

Feyenoord doet 'naderende komst' Dost naar Rotterdam af als 'onzin'

27-08-2014 13:30
10

De transfer van Bas Dost naar Feyenoord is minder dichtbij dan het lijkt. De spits, die bij VfL Wolfsburg de concurrentie heeft zien toenemen, staat voorlopig nog onder contract in Duitsland.

Eerder op de dag doken er berichten op dat Dost voor anderhalf miljoen euro zou kunnen worden verhuurd aan Feyenoord. De Duitse zaakwaarnemer en journalist Philip Harmeling deed daar nog een schepje bij bovenop en stelde dat een overgang voor ongeveer twee miljoen euro naderde. Feyenoord heeft tegenover Voetbal International echter laten weten dat het 'onzin' is dat een transfer dichtbij is. Het magazine stelt dat de hoop op de komst van Dost er is, maar dat de kans daarop klein is.

Feyenoord heeft met het aantrekken van Colin Kazim-Richards in ieder geval een aanvaller aangetrokken die de spitspositie kan bekleden. De geboren Engelsman kan ook op de flank uit de voeten en Feyenoord is door zijn komst sowieso 'ingedekt'. Toch hoopt de club nog een van de beoogde eerste spitsen naar de Kuip te halen. John Guidetti en Duvan Zapata zijn inmiddels van het lijstje geschrapt.