De Boer analyseert FC Groningen: Ik heb gehoord dat het zwaar onverdiend was
"FC Groningen maakt op mij een goede indruk"

De Boer analyseert FC Groningen: "Ik heb gehoord dat het zwaar onverdiend was"

29-08-2014 11:36
6

Ajax aast dit weekeinde op revanche voor de nederlaag tegen PSV (3-1). De Amsterdammers gaan op bezoek bij FC Groningen. In de ogen van trainer Frank de Boer een geduchte tegenstander.

"FC Groningen maakt op mij een goede indruk. Erwin van de Looi (trainer Groningen, red.) heeft daar iets moois neergezet. Vorig seizoen wonnen ze de play-offs met goed voetbal en ook dit jaar begonnen ze goed. Tot die zeperd tegen ADO Den Haag. Maar ik heb gehoord dat het zwaar onverdiend was", vertelt De Boer op de officiële website van Ajax. De oefenmeester verwacht in de Euroborg weer te beschikken over linksback Nicolai Boilesen.

De Deen werd tegen PSV naar de kant gehaald met liesproblemen. "Hoewel hij nog apart traint, denk ik dat hij snel aansluit bij de groep en ik reken erop dat hij mee kan doen." De Boer meldde tijdens de persconferentie dat Kolbeinn Sigthorsson bij Ajax blijft. "Kolbeinn blijft bij Ajax. Hij is op dit moment de beste spits voor ons, speelt de laatste weken zoals wij willen dat een Ajax-spits speelt. Als hij zo blijft spelen komen die doelpunten vanzelf wel."