El Ahmadi is weer officieel Feyenoorder: Nu was het juiste moment aangebroken
"We zijn blij dat we deze ervaren speler aan de selectie hebben kunnen toevoegen"

El Ahmadi is weer officieel Feyenoorder: "Nu was het juiste moment aangebroken"

01-09-2014 11:17
6

Feyenoord heeft zich officieel versterkt met Karim El Ahmadi. De 29-jarige middenvelder keert terug bij de club uit Rotterdam. Hij wordt door Feyenoord overgenomen van Aston Villa. In 2012 bewandelde de Marokkaan nog de omgekeerde weg.

El Ahmadi heeft in de Kuip een contract voor drie seizoenen getekend, laat Feyenoord weten op de officiële website. "Karim El Ahmadi wilde graag terug naar Nederland", zegt Martin van Geel op het digitale thuis van Feyenoord. "We zijn blij dat we deze ervaren speler aan de selectie hebben kunnen toevoegen, waarmee de mogelijkheden op het middenveld weer groter worden. Bovendien heeft El Ahmadi in het verleden al met succes samengewerkt met Fred Rutten, terwijl hij natuurlijk ook bekend is met het spelen voor Feyenoord en in De Kuip."

"Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens terug wilde komen naar Feyenoord", zegt El Ahmadi, die in Engeland nog een contract voor één seizoen had, maandag bij zijn presentatie. "Nu was het juiste moment aangebroken. In mijn eerste periode bij deze club was Feyenoord groeiende en die groei heeft zich de afgelopen jaren doorgezet. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer in een volle Kuip te gaan spelen en mijn ervaring over te brengen op de andere spelers van Feyenoord."

"Ook is het een mooi vooruitzicht om weer te gaan samenwerken met Fred Rutten, die heel belangrijk is geweest voor mij aan het begin van mijn carrière bij FC Twente", zegt El Ahmadi over de hoofdtrainer van Feyenoord. El Ahmadi kwam in dienst van Aston Villa tot 51 officiële wedstrijden. Eerder kwam de middenvelder uit voor FC Twente en Al-Ahli FC.