Klaassen: Voor mij was het dan ook geen vraagteken meer
"Je moet zo snel keuzes maken, voor de rust gingen we inderdaad te vaak terug"

Klaassen: "Voor mij was het dan ook geen vraagteken meer"

18-09-2014 08:42

Davy Klaassen was in de aanloop naar Paris Saint-Germain een twijfelgeval, maar kon de Champions League-wedstrijd uiteindelijk volledig uitspelen. De middenvelder was na afloop tevreden met het behaalde punt (1-1).

Ajax had het in de eerste helft lastig met PSG én zichzelf. In de tweede helft knokten de Amsterdammers zich echter terug. "Je weet dat het lastig wordt als het 2-0 wordt, maar na die 1-1 dachten we zelfs dat we door konden. We kregen nog een aantal mogelijkheden, maar uiteindelijk viel de goal niet. Maar 1-1 is niet slecht", zei Klaassen na afloop bij Ajax TV.

De middenvelder wilde in de eerste helft al vaker vooruit spelen om onder de druk uit te komen, maar dat lukte Ajax maar niet. "Je moet zo snel keuzes maken, voor de rust gingen we inderdaad te vaak terug. In de tweede helft was het veel beter", aldus de Ajacied, die aan het duel met Heracles Almelo een kuitblessure over had gehouden.

"Zaterdag en zondag voelde ik hem nog echt wel, maar maandag was het al een stuk beter. Dinsdag heb ik gewoon zonder problemen getraind en nu voel ik helemaal niks meer. Voor mij was het dan ook geen vraagteken meer." En zo lijkt ook zijn Klassieker niet in gevaar te komen.