PSV'er moet Kramer afstoppen: 'Mooi om tegen de Eredivisie-topscorer te spelen'
Rekik heeft geen speciale gevoelens bij ADO

PSV'er moet Kramer afstoppen: 'Mooi om tegen de Eredivisie-topscorer te spelen'

01-11-2014 10:07

Hoewel Karim Rekik werd geboren in Scheveningen houdt de verdediger geen speciale gevoelens over aan het komende competitieduel met ADO Den Haag. De speler van Jong Oranje rekent op drie punten voor de Eindhovenaren.

"Een wedstrijd tegen Scheveningen zou voor mij wel heel bijzonder zijn. Daar ben ik als klein jochie begonnen", vertelt Rekik aan Omroep West. De verdediger verkaste al op achtjarige leeftijd naar de jeugdopleiding van Feyenoord. "In de jeugd van Feyenoord heb ik regelmatig gespeeld tegen ADO Den Haag, dus heel speciaal is een wedstrijd tegen Den Haag dan ook niet."

Rekik heeft zaterdagavond de taak om Michiel Kramer af te stoppen, die dit seizoen al goed was voor acht competitietreffers. "Het is altijd mooi om tegen de topscorer van de eredivisie te spelen. Maar een speciale voorbereiding heb ik niet gehad. Net als altijd worden er videobeelden getoond van de tegenstander en krijg ik veel informatie."

De verdediger gaat er vanuit dat PSV de drie punten in Eindhoven houdt. "Natuurlijk moeten we winnen, dat verwacht iedereen. Maar er zal bij ons absoluut geen sprake zijn van gemakzucht. Natuurlijk draaien we goed en zijn we een stuk stabieler van vorig seizoen. Maar wij gaan er niet van uit dat we de wedstrijd tegen ADO zo maar even zullen winnen."