Vlaar leeft mee met supporters Aston Villa: Wij voelen precies hetzelfde
Aanvoerder zoekt naar punten na zes nederlagen op rij: "Het moet beter"

Vlaar leeft mee met supporters Aston Villa: "Wij voelen precies hetzelfde"

07-11-2014 08:29

Aston Villa is bezig aan een erg slechte reeks in de Premier League. De club verloor al zes duels op rij. Dat is de slechtste reeks sinds 1963, toen verloor Aston Villa elf wedstrijden op rij in de competitie. Aanvoerder Ron Vlaar leeft mee met de supporters, hij weet wat ze nu voelen.

Afgelopen weekend verloor Aston Villa met 1-2 van Tottenham Hotspur, dat kwam door twee doelpunten in de laatste zes minuten van de wedstrijd. Het betekende nederlaag nummer zes op rij in de Premier League, terwijl er in de eerste vier competitieduels niet verloren werd. "Alle spelers zijn zich er van bewust dat het beter moet en dat we punten moeten gaan pakken", zegt Vlaar tegenover FourFourTwo.

"Het is nog relatief vroeg in het seizoen. Maar we willen niet nog een winter doorbrengen terwijl we over onze schouder moeten kijken naar de onderkant van de ranglijst van de Premier League", vervolgt de verdediger zijn verhaal. "Ik kan me goed indenken hoe de Villa-supporters zich moeten voelen, de spelers voelen precies hetzelfde."

Ondanks de slechte reeks blijft Vlaar vol vertrouwen naar de toekomst kijken. "Ik ben er van overtuigd dat een goed resultaat ons vertrouwen om een goede serie wedstrijden neer te zetten en te klimmen op de ranglijst", aldus de captain van de huidige nummer zestien van Engeland. Op dit moment staan alleen Crystal Palace (één punt achterstand), Leicester (één), Queens Park Rangers (drie) en hekkensluiter Burnley (zes) nog onder Aston Villa.