'Gewillig PSV wacht moeizame gesprekken met aan bank vastgeplakte verdediger'
Koch zit al drie jaar bij selectie PSV

'Gewillig PSV wacht moeizame gesprekken met aan bank vastgeplakte verdediger'

12-11-2014 18:57

PSV hoopt Menno Koch langer te binden. De verdediger, die ondanks talloze keren op de bank nog wacht op zijn debuut, heeft volgens Voetbal International een voorstel in beraad.

De twintigjarige Koch is in het bezit van een aflopend contract, maar PSV wil graag over hem blijven kunnen beschikken. De verdediger buigt zich deze week over het voorstel en komt spoedig met een reactie. Het is afwachten of Koch ook daadwerkelijk op de aanbieding ingaat.

Koch zit al drie jaar bij de selectie van PSV, traint regelmatig mee, maar wacht nog altijd op zijn officiële debuut. Ook dit seizoen zat hij al zeven keer op de bank. Daar kwam hij echter niet één keer vanaf. Koch werd bovendien zwaar teleurgesteld door de komst van Nicolas Isimat-Mirin.

Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli zegt dat hij en zijn cliënt niet zomaar akkoord gaan. "Menno kreeg te horen dat hij definitief zijn plaats in de A-selectie had verdiend. En dan halen ze op de laatste dag van de transferwindow een rechtsbenige centrale verdediger. Dat is op z'n zachtst gezegd niet netjes", zei Nakhli onlangs in VI.