Kwakkelende Falcao irriteert Van Gaal: Ik hecht geen waarde aan namen
"Ik geef geen kansen aan spelers die niet fit zijn"

Kwakkelende Falcao irriteert Van Gaal: "Ik hecht geen waarde aan namen"

22-11-2014 14:32
2

Het verblijf van Radamel Falcao bij Manchester United komt niet echt van de grond. De Colombiaan, die wordt gehuurd van AS Monaco, speelde nog niet één keer een hele wedstrijd.

Falcao raakte in dienst van Monaco zwaar geblesseerd aan zijn knie, miste daardoor het WK en is nog steeds niet helemaal de oude. Nu kampt hij weer met kuitproblemen. Manchester United heeft de optie om Falcao op permanente basis over te nemen, maar Louis van Gaal weigert al een beslissing te nemen.

Volgens de manager waren de blessureperikelen rond Falcao al van tevoren ingeschat. "Dacht je echt dat we zoiets niet al hebben bedacht in de zomer?", reageert Van Gaal geïrriteerd op een vraag van een Engelse journalist. "Natuurlijk wel. Falcao is nog steeds niet helemaal fit, daarom hebben we hem niet gekocht."

Ook tijdens de Premier League-kraker tegen Arsenal zit de 28-jarige grootverdiener van United op de tribune. "Ik heb geen andere keus. Ik geef geen kansen aan spelers die niet fit zijn", aldus Van Gaal. "Een speler moet fit zijn. Ik hecht geen waarde aan namen. Dat kan ik ook niet verkopen aan de rest van de spelersgroep."