Uitspraken Pellè bereiken Engeland: 'Ik zie er beter uit dan Ronaldo'
Italiaan deed uitspraken al veel eerder in boek

Uitspraken Pellè bereiken Engeland: 'Ik zie er beter uit dan Ronaldo'

24-11-2014 14:53
3

In Engeland zijn ze inmiddels ook bekend met de voetballende kwaliteiten van Graziano Pellè. Maar ook buiten het veld beginnen ze de Italiaan steeds beter te leren kennen.

The Daily Mail dook dit weekend in het door Martijn Krabbendam geschreven boek 'Pellè spreekt', waarin duizend vragen aan de hoofdpersoon worden gesteld. Het tabloid smult van de antwoorden. Op de vraag wie er beter uitziet, Cristiano Ronaldo of hij, antwoordt Pellè: "Ik. Cristiano ziet er goed uit, maar ik ben wat langer."

Als Pellè gevraagd wordt welke acteur de personage Pellè zou moeten vertolken als er een film over hem wordt gemaakt, antwoordt hij George Clooney. "Omdat hij elegant is." En met welke speler zou Pellè zichzelf vergelijken? "Met Zlatan. Ik zeg niet dat ik net zo goed ben, maar ik zie er wel net zo uit."

De quotes worden maandag gretig verspreid door Engelse websites. Dat het boek begin januari al in Nederland verscheen, doet er in Engeland niet toe. Pellè heeft sinds zijn overstap naar Southampton indruk gemaakt. De teller staat inmiddels op negen doelpunten. Maandagavond speelt hij met The Saints uit bij Aston Villa.