Jupiler League-sensatie nu ook in beeld bij Vitesse: 'De aandacht is enorm'
"Hij scoort makkelijk, heeft de Nederlandse mentaliteit en is pas twintig jaar"

Jupiler League-sensatie nu ook in beeld bij Vitesse: 'De aandacht is enorm'

08-12-2014 17:18
3

De interesse in Vincent Janssen groeit en groeit. De twintigjarige aanvaller van Almere City FC mag nu ook Vitesse onder zijn volgers scharen. Dat meldt Voetbal International.

FC Twente en PEC Zwolle volgen de Jong Oranje-speler al langer, zaakwaarnemer Patrick van Diemen laat aan het magazine weten dat namens Vitesse scout Theo Janssen op de tribune zat tijdens het Jupiler League-duel met FC Emmen. "De aandacht voor Vincent is enorm, praktisch elke club met uitzondering van de vaderlandse top volgt hem", zegt Van Diemen in gesprek met Voetbal International.

"Of hij deze winter al vertrekt? Almere heeft zowel Vincent als mij laten weten dat hij in principe niet mag vertrekken deze winter. Anderzijds kan ik me niet voorstellen dat ze een serieus bod niet zullen overwegen", zegt Van Diemen, die denkt dat het prijskaartje van de spits inmiddels flink is opgelopen. "Hij scoort makkelijk, heeft de Nederlandse mentaliteit en is pas twintig jaar. Dat maakt hem bijzonder interessant."

Janssen was dit seizoen in zestien competitieduels goed voor twaalf treffers. Afgelopen jaar nam hij nog acht doelpunten voor zijn rekening namens Almere City.