Rusnák op weg naar Groningen: Na AZ, Twente en Utrecht zijn wij het kennelijk
"Wij horen veel namen van geïnteresseerde clubs"

Rusnák op weg naar Groningen: "Na AZ, Twente en Utrecht zijn wij het kennelijk"

11-12-2014 13:08
9

Na FC Twente, AZ en FC Utrecht lijkt nu FC Groningen de grootste kanshebber op de handtekening van Albert Rusnák. SC Cambuur, dat hem tot het einde van het kalenderjaar huurt van Manchester City, kijkt daar niet van op.

Cambuur heeft tot 31 december de beschikking over Rusnák. Wat er daarna gebeurt is giswerk. "Het was de beste aanbieding die we in jaren hebben gedaan", zei technisch directeur Gerard van den Belt eerder op de dag over het afgewezen contractvoorstel voor Rusnák. "Het schijnt bij lange na niet genoeg te zijn in vergelijking met wat hij bij andere clubs zou kunnen verdienen.

"Wij horen veel namen van geïnteresseerde clubs. Maar het zal mij niet verbazen als hij naar FC Groningen gaat", aldus Van den Belt tegen Voetbal International.

Bij Groningen wil men bevestigen noch ontkennen dat de aanvallende middenvelder na de winterstop in De Euroborg speelt. "We hebben in deze fase besloten dat we er niets over zeggen", laat Peter Jeltema weten aan het weekblad. "Ik snap dat het lastig is, maar we willen er niet op ingaan. Vorige week werd deze speler in verband gebracht met AZ, FC Twente en FC Utrecht en nu zijn wij het kennelijk."