Liverpool verwacht dat Sterling Real afpoeiert, 'Super Mario' klaar voor Van Gaal
"De afgelopen dagen zag het er goed uit wat hij op trainingsveld liet zien"

Liverpool verwacht dat Sterling Real afpoeiert, 'Super Mario' klaar voor Van Gaal

12-12-2014 17:19
2

Liverpool kan zondag in de Engelse klassieker tegen Manchester United weer beschikken over Mario Balotelli. De zomeraankoop lijkt op tijd fit te zijn voor het pikante treffen op Old Trafford.

Balotelli miste de laatste wedstrijden van Liverpool wegens een blessure. "We hebben nog even de tijd, dus we kijken het nog even aan, maar de afgelopen dagen zag het er goed uit wat hij op trainingsveld liet zien", citeert De Telegraaf trainer Brendan Rodgers in de Engelse media. Zondag staan de nummers drie en negen van de Premier League tegenover elkaar in Manchester.

Ondertussen verwacht Rodgers dat Raheem Sterling op korte termijn zijn toekomst aan Liverpool verbindt. Het supertalent heeft een nieuwe aanbieding op zak van de club; Sterling kan per week zo'n 90.000 euro gaan verdienen. Real Madrid zou snode plannen hebben om de aanvaller weg te plukken bij Liverpool, maar Rodgers verwacht niet dat de Spaanse club daar in slaagt. "Het is aan de club en zijn zaakwaarnemer om tot een akkoord te komen, maar Raheem is niet ongelukkig", pareert Rodgers in de Engelse media.